Олімпійський тиждень в Балико – Щучинці

Непомітно пролетіло дзвінкоголосе літечко. На баскім коні прилетіла осінь. Наповнила дитячим гомоном класи, коридори, шкільне подвір’я. Школа повернулася до свого звичного життя.

Традиційно, о цій порі проводиться по школах Олімпійський тиждень. Діти його з нетерпінням чекають. Завітав він і до Балико – Щучинської загальноосвітньої школи. Підготували та провели його вчитель фізкультури Сутягін І.Ю. та педагог – організатор Талах Є.А. В програмі тижня були веселі естафети, Олімпійська вікторина, перетягування канату. У четвер, 11 вересня, відбувся Олімпійський урок. Але, мабуть, самим незабутнім моментом було винесення Олімпійського вогню на святковій лінійці. Право винести Олімпійський вогонь було надано кращому спортсмену школи Злиденному Ігорю, учню 9 класу. В кінці тижня були підведені підсумки. Перше місце в змаганнях здобули дві команди: «Прометей» і «Coca - cola». А друге «Бемс».

13 вересня на змаганнях у Кагарлику наша легкоатлетична команда виграла у естафеті до Дня фізкультурника ІІІ місце серед шкіл І – ІІ ступенів. Вітаємо з цим досягненням Конотопчика Олександра, Злиденного Ігоря, Марченка Ігоря, Цереленко Маріанну та Агаркову Олену. Є старт! Так держать!

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.