УВАГА! КАРАНТИН!

Шановні учні, батьки!

Сьогодні наша школа, як і вся Україна переживають складний час. З метою упередження загострення епідемічної ситуації в населеному пункті, відділом освіти освіти (наказ № 59 від 12.03.2020року) та школою (наказ № 24-о від 12.03.2020року) прийнято рішення про тимчасове призупинення освітнього процесу до 03.04.2020 року. Згідно наказу складено і затверджено графік проведення онлайн-уроків для учнів школи по предметах і по класах на час карантину.

З учнями нашої школи педагоги провели цільовий інструктаж з безпеки життєдіяльності. Просимо Вас, шановні батьки, посилити відповідальність за життя та здоров’я дітей у цей період.

Звертаю Вашу увагу, на створені групи у вайбер-зв’язку та інстаграм-зв’язку, з метою допомоги школярам в опрацюванні навчального матеріалу. Педагоги нашої школи готові надати консультації кожному учню в дистанційному режимі, всі класні керівники постійно знаходяться на вайбер-зв’язку, інстаграм-зв’язку та телефонному зв’язку.

На сторінці сайту «На допомогу» згідно розкладу уроків будуть висвітлюватись завдання для учнів кожного класу школи.

Надаються учням завдання, консультації для виконання завдань . Учні надсилають фото звіти та виконані завдання через електронну пошту. Дякуємо за розуміння. Бажаю найміцнішого здоров’я кожному з нас й впевненості у тому, що разом ми подолаємо всі труднощі.

З повагою, директор школи Н.І.Налісна

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.